Freestylestevne i Lunde

Ja da var det dagen derpå her i huset- kjenner meg ganske trøtt etter mange travle uker og spesielt ang kurs forrige helg og no stevnet vårt i Lunde.

Har tatt masse bilder/filmer men har ikkje hatt tid til å blogge etter kvart, så no skriver eg litt om stevnet vårt – tar det siste fyrst  😉

Det har vore mange ting å sette seg inn i som stevneleder for fyrste gong, ikkje noko eg hadde veldig lyst til men vi må dele på ansvaret om det skal bli konkurranser ja.  Heldigvis har Tina vore til god hjelp under planlegging og eg følte vi hadde det meste under kontroll til den store dagen.  Mange flinke medhjelpere hadde vi med på laget også så eg hadde god tru på at vi skulle komme i mål  🙂
Litt detaljer mangla og det var sånt som andre hadde blingsa på før meg også, så da må eg si at vi kom godt i mål på sjølve dagen.  No er det etterarbeidet som gjenstår før alt er ut av hendene mine, det skal bli ein lettelse.

ÆRE VÆRE alle som stadig stiller opp og organiserer konkurranser for at aktive utøvere skal få gå- det ER ein del jobb!

Sjølv var eg ikkje heilt klar for å gå konkurranse og måtte ha ein stand in som stevneleder om det skulle gå, derfor hadde eg tenkt å droppe det.  I siste liten fann eg ut at vi kunne korte ned på programmet og gå kun den delen vi hadde trent inn for å få ringtrening.  Vi kasta oss ut i det og det vart nyttig trening.

Legger ut link om nokon vil sjå HER

Rett før konkurransen skulle starte fikk eg beskjed om at min CD ikkje virka, det skjer og vi skal alltid ha med oss backup av den grunn.  Berre ein sånn ting er veldig bra å trene på, at det skjer noko uforutsett.  Syntes også eg takla det bra uten å bli stressa eller nervøs og vi kom oss ut i ringen.  Eg er ikkje fornøgd med programmet enda, men ut fra den korte tida med trening på delvis nytt program så er eg i alle fall godt fornøgd med Juba.

Vi hadde 12 starter på stevnet og trur utøverne og publikum hadde ein god dag, fint vær og god underholdning  🙂

Vi leverte også ut CERT til svenske Erika som gjekk med lille mopsen
Gratulerer så masse!

Freestyle-Lunde+2015+028[1]

God kontakt og bra samarbeid  🙂

Freestyle-Lunde+2015+178[1]Tina og Cindy vann HTM og har no opprykk til kl 2  🙂

Legger inn FILM av Nina Haaland og Musli som vann rekruttklassen også, det var kjempe koselig program.

Ser ikkje ut som at eg blir ferdig med denne bloggen med det fyrste- blir stadig avbrutt.  Var eit bra forsøk i alle fall  😉

Ser det er lagt ut så mange fine bilder i Kreativ Lydighetsgruppa på FB- ta ein titt der om dekkan vil.  Elles kommer resultater og bilder på Freestyleforeningen sine hjemmesider.

Når stevnet endelig var ferdig og alt var nedrigga var det seint på dag. Emmi hadde tolmodig lagt i bilen og kun fått ein liten tissepause.  Eg var stuptrøtt og Emmi full-ladet.  Så heldigvis fikk ho ut litt energi sammen med desse to flotte aussiegutta her, Jethro og Ivo.
Ivo%252C+Jethro+og+Emmi+15+360[1]
Er glad dette stevnet er vel overstått og håper folk har lyst å komme tilbake.

Trur eg kommer til å sove godt i natt.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s