SOMMERCAMP FREESTYLE 2017

Da var årets sommercamp i regi Norsk freestyleforening over.  Den varte 3 dager til ende- fra 29 juni til 2 juli.  Den vart holdt i vakre Sluseparken her i Lunde- heilt fantastisk flott ramme rundt det heile og det vart nydelig vær.  Vi hadde leigd inn 2 dyktige svenske instruktører, Anita Axelsson og Lizette Olausson- så det kunne knapt blitt bedre.

Lizette  låner Anita  sin Anton for å demonstrere noko.
Og her passerte Henrik Ibsen.  Idyll!

På fredagen starta vi med konkurranse og Anita var i tillegg dommer og Lizette skreiv notater så vi kunne få tilbakemeldinger på kurset dagen derpå.
På fredag kveld vart det foredrag og heile lørdagen var det trening med litt gode pauser innimellom.  Det var virkelig bra kurs!  Lørdag kveld vart det grilling og skravling.
Søndagen starta dagen med ny konkurranse og nesten alle hadde framgang på det som hadde vore fokus på i treninga  🙂  Lizette var også tilgjengelig for å peppe og hjelpe på søndagen, og for min del vart det veldig nyttige minutter  🙂
Knall bra helg vart dette!  Mykje arbeid i forkant men det var vel verdt det  🙂
Vi gleder oss i forkant, koser oss undervegs og holder oss motiverte i lang tid etter ein sånn Camp.  Det betyr masse for å bygge eit godt miljø, viktig å samles og ikkje minst at det blir konkurranser som vi kan trene mot.

Mari og Charlie er fyrste ekvipasje ut i freestyleringen  🙂

Flinke og spreke desse to  🙂

Sidsel og kulaste Selma  😀
Denne sporten passer for alle raser som de ser  😉

Vigdis og Bella sjarmerer som alltid  🙂

Nydelig bilde av Jessica og lille Hip Hip.

Kult bilde av Eirin, Tardis og Tardis  😉

Grattis til Hanne og Jaqueline med seier i HTM 1,  grattis til Nina og Musli- med den røde sløyfa- det var såå velfortjent og fint å sjå dekkan- og hurra for Tardis som holdt seg i ringen på tross av ein del forstyrrelser med andre hunder utenfor ringen akkurat da!

Hanne fikk masse publikum når ho trente på sitt nye program  🙂
Fikk nokre sekunder med filming også  😉


Ellen og Ellen på “skitur” i Sluseparken  😉

Våre 4 nye dommer-elever i Kreativ Lydighet er dypt konsentrerte når dei skyggedømmer  🙂 Sidsel, Vigdis, Hanne og Marianne.

Eg og Emmi.  Fredagen fikk vi rød sløyfe i kl 2, på søndag vart det for vanskelig og vi fikk blått, men vi  kommer sterkere tilbake da  🙂


Her går vi posisjon “Mellom”  eller nr 4?

Det er ei stund sidan sist  men det vart altså blått på meg og Juba i kl 3 HTM også…
Men vi kommer også sterkere tilbake  😉

“Fot” i ulike tempo og retningerSkal holde posisjon uansett kor eg har armene  🙂
Det var veldig travelt før campen så vi fikk aldri komt heilt i mål ang programme vårt.  Det krever ein del fokus ang det å lage program, å huske det og ikkje minst trene det inn så det blir flyt.

Om nokon synes det ser moro ut med freestyle/ Kreativ Lydighet så gå gjerne inn på Norsk Freestyleforening sine sider og les meir om denne flotte sporten.
Det er også masse å lese på vår FB side “Kreativ Lydighet i Norge”

Vi har eit veldig godt miljø og vi har plass til fleire  🙂

Dessverre har eg ikkje fått alle som var med på bilder- det vart så tett program  og  eg var veldig fokusert så da datt dette med å ta bilder litt ut..

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s