Blogg eller ikkje…

Ja det er det store spørsmålet…  Det tar fort tid å blogge, og så er det fort som alt anna- enten er det ein rutine å blogge gjemt elles blir det berre eit tiltak..

Men eg ser det er folk innom på sidene mine og eg har fått tilbakemeldinger om at folk synes det er moro å lese bloggen  🙂  Så derfor skal eg ta meg på tak å skrive litt oftere.  Her på Svenseid skjer det stadig noko så det er alltids noko å skrive om, men det er ikkje alltid at det trenger å vera dei store “happenings” for å blogge heller.

Elles tar eg mange bilder og det er jo kjekt å dele 😉

Siste 2-3 ukene har det lissom gått i ett, så no kunne eg tenkt meg å sove eit døgn i strekk  :-p  Men lille Emmi vil det nok annerledes ja- her skal det opplevast og utforskast.

Og denne jenta er for meg reine vitaminpillen-  eg er så ubeskrivelig godt fornøgd med ho på alle måter  ❤   ( i alle fall etter at tennene begynner å dette ut..)
Ho har nok utfordra meg på enkelte plan..  men no har eg knekt nokre “koder”, ofra nokre tøfler, fått nokre grå hår og  blitt litt klokere så no kler kvarandre enda bedre  😉

DSC06318[1]

Dette er ei jente som berre elsker å trene og lærer farlig fort!

Elles er eg veldig glad for at Emmi og Juba har blitt så glad i kvarandre  ❤

DSC05221[1]

Men Juba strever med ryggen og bør ikkje ta sånne sprell, forferdelig vanskelig balansegang dette synes eg.  For Juba er det ikkje noko liv å bli holdt i ro heller  😦  Men eg prøver å begrense det litt, om ikkje veit eg ho får store smerter i ryggen.  Det er virkelig berre sorgen at ho plages sånn!  Eg vurderer fortsatt å ta MR-bilder men gruer meg forferdelig til det.  Kjenner eg meg sjølv rett blir det i tilfelle heilt på sparket om eg får time på kor varsel…

Eg har meldt Juba på konkurranse i Drammen 8 mars men det gjenstår å sjå om ho blir klar for det.  Har endra litt på vårt HTM-programet for å belaste minst mulig på ryggen.

Legger inn film av programmet mitt HER om nokon vil sjå.

Rekker ikkje blogge meir nett no men kommer tilbake med mange bilder fra treninger, helgebesøk + + + om nokre dager  🙂

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s