Dogs4All og tilstandsrappot.

Litt treg ang blogging fra Dogs4All men no kommer nokre linjer  😉

For min del vart det litt blanda følelser rundt det å ta turen bort sidan eg måtte trekke Juba fra konkurransen.  Men Juba var i ok form og det er tross alt årets happening på hundefronten så reiste vi avgårde.  Det er alltids masse å hjelpe til med ei sånn helg også så det var ikkje noko å lure på.
Man blir sjølvsagt full av inntrykk ei sånn helg.  Masse nytt å sjå av Freestyle-program,  flott og høgtidleg opnings-sermoni og trivelige folk rundt ringen.

I staden for å legge inn masse bilder i bloggen denne gongen kan dei som vil sjå klikke seg inn på Freestyleforeningen sine sider på FB.  Der er mange bilder fra helga.

Det som varma mitt hjerte mest denne helga er all omtanken og forståelsen folk viste ang Juba  ❤
Veldig mange har sett filmen eg la ut der eg viser åssen Juba har det stadig oftere, og det er eit tragisk syn  😦  Hadde aldri tenkt at eg ville lagt ut ein sånn video men kjenner at det faktisk var rett, no er det lettere for folk å forstå at eg må trekke Juba fra trening/konkurranser når ho har det sånn.  Ho virker jo så robust og glad så det er ikkje lett å sjå for seg dette- men når ho sliter tar eg ho heller ikkje med.

Eg har fått veldig mange meldinger og telefoner fra kjente og ukjente ang ting eg burde prøve av tiltak, medisiner, tilskudd, treninger, blodprøver og elles gode råd.  Heilt imponert over at så mange bryr seg.
Glad for alle velmeinande og gode råd men eg kan ikkje prøve ut alt på ein gong.

Vi har tatt nye rønkenbilder av ryggen som viser forverring ang forkalkninger sidan bildene som vart tatt i januar.   Vetrinær har anbefalt å ta MR så før eg setter i gang med fleire tiltak vil eg høyre kva dei finner ut der.
Eg er så ufattelig lei meg for dette!  Eg og Juba har så masse ugjort og vil berre trene og ha det GØY!

Drammen+mars-13+173[1]

Er så glad go-jenta mi  ❤

Planen no er å bruke god tid på å trene inn eit mindre fysisk krevande program- men det skal vi ta igjen på pressisjon og samarbeid vi to  😉  Berre vent å sjå  🙂

Men for å avlaste Juba og tilfredsstille min abstinens ang trening har eg bestemt meg for å starte på nytt med ny valp.  Eit stort og viktig valg for meg!  Å finne rett valp og oppdretter er vanskelig, det er masse som skal stemme.  Og når man finner rett skal det også vera ledige valper.
Eg har holdt fokus rundt enkelte linjer eg har tru på, men no har eg løfta blikket og håper at det opner seg nye muligheter.
Ønsker meg mest av alt ein FRISK, arbeidsglad og  stødig hund med bra gemytt.  Alt i ett!

Eg har eit så inderlig håp ang Juba og ny valp   ❤

Whish me luck.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dogs4All og tilstandsrappot.

 1. Marianne says:

  Virker som du har tatt noen gode valg 🙂 Ønsker selvsagt masse lykke til både til deg og Juba, og masse god bedring til Juba! Håper det er mulig å få behandling som hjelper henne! Og kos deg masse med treningen fremover 🙂 Selv om det blir mindre belastende øvelser, blir nok ikke programmet mindre imponerende tenker jeg 😉 Juba er jo en fantastisk hund uansett!

  • Takk for oppmuntrande ord Marianne!
   Har trua på at vi må klare å snekre sammen eit program som kan bli bra om vi finner musikk og planlegger godt 🙂
   Ho krever å bruke hue uansett- så vi får vera kreative 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s