ÅRETS HAPPENING!!!

Eg får visst aldri roen på meg til å blogge, har plutselig mange baller i luften igjen gitt.

Men eg må jo blogge fra årets happening i Finnskogen heile 4 dager til ende! Sjølvaste verdens beste freestyler-mann Richard Curtis skulle vera dommer på konkurransen vår fredag kveld og så var det kurs med han og svenske Carolina etter det.  Dette har eg sett fram til eit heilt år!!!

Og det var vel verd turen for etter masse om og men så kom vi i mål med rød sløyfe og vart klassevinnere, YES!
Dag+1+med+kurs+Curttis-13+128[2]Hadde ikkje heilt forventa dette så da vart eg SÅ glad!

Eg fikk i alle fall veldig god trening på å halde konkurransenervene under kontroll, er nokre erfaringer rikere  🙂

Dag+1+med+kurs+Curttis-13+154[1]Juba var vel like glad for den forrige sløyfa som var blå- det er berre eg som synes den rød er finast!

Dag+1+med+kurs+Curttis-13+206[1]Her er eg og Juba sammen med dommarane Nina Haaland, Carola Brusevold og sjølvaste Richard Curtis.  Veldig stolt av Juba som klarde å jobbe tross alle utfordringane undervegs  🙂

Dag+1+med+kurs+Curttis-13+185[1]Følte meg litt stor og stolt her gitt  🙂

HER
er filmen av oss.
Ser veldig godt sjølv at eg har vondt i kneet og klarer ikkje gå sidelengs men vi kom i mål uten at det vart synleg for andre trur eg..    Fikk svar ang MR rett før konkurransen så det er ikkje rart at kneet er vondt, skade på minisken etter MH-testen med Juba 😦

Synes faktisk sjølv dette var bra jobba sidan det vart litt rot med musikken nokre gonger.  Blir jo litt satt ut men eg klarde hente meg inn att og eg fikk ein ny sjanse til å ta det på nytt til slutt – da takka eg sjølvsagt ja til det.   Så det vart ein himla lang dag for meg… klokka vart nesten ti før alle var ferdige og eg fikk gå opp att, altså over leggetid for meg  :-p  Dagen før vi reiste avgårde kjøpte eg meg ny bil på Gol og reiste med tog kl 05.00 fra Bø for å hente den.  Når eg kom heim var det besøk her så da vart det litt skravling før eg pakka bilen og reiste avgårde på kvelden,og vi  sov sittande i bilen nokre timer før dagen var i gang.  Er i alle fall glad for at Juba fikk lande litt på ny plass før vi skulle i ringen for her var det masse spennande hunder og lukter ja.  Og for meg kjentes det  ut som eg hadde døgna men eg var veldig gira på å komme i mål så eg gav alt denne kvelden!

Så det vart ein nervepirrande konkurranse men man lærer av det.  Det er utruleg masse som kan skje i ein sånn setting som ikkje går an å trene på sånn “på lissom”.  Dette var utruleg viktig for meg og eg holdt motet oppe tross litt klabb og babb, føler mestring i ettertid når eg takla det.  Elles er det alltid utøver sitt ansvar ang musikk så eg lært at eg skal kun ha ein melodi på CD`en eg leverer fra meg og den skal vera ferdig redigert!

Dag+1+med+kurs+Curttis-13+265[1]

Jessica og Izi var heilt RÅ i ringen og vart belønna med Cert- DET står det respekt av!

Dag+1+med+kurs+Curttis-13+244[1]Tina og Cindy blir beundra av sjølvaste Richard  🙂

Richard Curtis er jo mitt store idol- dette er virkelig ein dyktig mann!  Eg hadde forberedt meg på at eg kunne bli skuffa under kursdagane pga at forventningane var så skyhøge- tenkte gjerne at han ikkje trengte vera så flink å lære fra seg fordi om han er dyktig sjølv men der tok eg heilt feil!  Mannen er ubeskrivelig dyktig!  Og han likte Juba veldig godt også og sa : “He is a lovely dog”…
Fikk nokre stjerner ekstra da  😉

Elles dukker det opp mange sukker søøøte valper i miljøet,  og det frister IKKE IKKE IKKE med valp  !  Men søte er dei da!

Dag+1+med+kurs+Curttis-13+090[1]

Eg har tatt mange bilder og filma så eg skal legge inn litt meir når eg har fått lasta filmane opp.  TTT:  Ting Tar Tid!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ÅRETS HAPPENING!!!

  1. Inga says:

    Grattis så mye, kjempe bra jobba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s