Rapport fra Sverige.

Lilly har vore i Sverige nokre dager og det ser ut som at ho har funne seg godt til rette!  Lilly er vanlegvis meget lettvinn sånn men sidan ho var litt betutta og dempa før ho reiste så var eg spent på om ho kom til å trivast dei fyrste dagane.. Men det ser ut som at det har vore heilt uproblematisk, ho fikser det meste på strak labb!

Ho har fått masse oppmerksomhet og blitt kjent med mange nye mennesker, og som venta sjarmerer ho alle  🙂

Ho er frekk og freidig og har allerede gitt kongepuddelen Ludde beskjed om kven som trenger mest mat…  og da er jo alt som forventa så jenta er nok på bedringens vei.
På vei til Sverige var dei innom vetrinær Renate for å ta ein sekk på nakke/skulder og generell sjekk og da hadde Lilly antydning til innbildt svangerskap, og eg tenkjer at det var flaks at ho vart henta før det fikk uvikla seg.  Trur det er viktig at tispene får nok innpulser og ikkje kjeder seg når det blir sånn.

Lilly+blir+henta+250[1]Kan eg få bli med deg Rita???

Lilly+blir+henta+230[1]

Lilly trener gjerne med Ida også  🙂

Lilly+blir+henta+223[1]

Trur det er lurt å henge på her..

Lilly+blir+henta+214[1]

Ida tok også bilder med ipaden sin  🙂

Så eg må berre sei at eg kjenner meg godt fornøgd med at Lilly flytta til Sverige!  No er eg trygg på at ho har det bra og da kan eg fokusere på å trene hund og ikkje berre organisere..  Eg har vore så ubeskrivelig lei av å ha det sånn over lang tid, virkelig slitsomt!
Kjenner det sitter fortsatt i når nokon opner ei dør…  eg hopper opp, ser for meg at Lilly kjem inn og at det smeller… Heilt ille å ha det sånn!  Så no framover kan eg slappe av ang det og endelig får eg tid og overskudd til å trene hund!

Elles kjøpte eg bladet “Hund & Fritid” i går.  Der var det heile 4 sider om freestyle- fantastisk flott!  Dei tok kontakt for nokre mndr sidan når eg var litt travel så eg følte at eg gjerne ikkje fikk fram alt det viktigaste men artikkelen vart meget bra lell.  Det er alltids nokre detaljer som kunne vore annleis men eg syntes dette vart flott skrive og er god reklame for sporten vår!  Så løp og kjøp bladet i Narvesen kiosker  🙂

Forrige nummer av bladet hadde mange sider om klikkertrening der “min” Mia var modell  🙂  Digger det bladet altså!

..

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s