Slutt på tolmodigheten..

Da nermer det seg påske og eg har enda ikkje funne noko løysing ang Lilly, og no begynner tolmodigheten å ta slutt.  Det er heilt uholdbart å fortsette på denne måten  😦  Virkelig trasig situasjon!
No har eg til og med annonsert ho på Finn, da begynner eg å bli litt desperat ja..

I det siste har det vore mange kvelder med ulike møter og kurs sånn at det blir lange dager for meg og lite aktivitet for hundane.  Eg blir trøtt og medan hundane har lagt på lading, og det er ein ting om eg da kan gå tur i skogen med alle og ferdig med det, men her er det heile tida organisering og ei av jentene må vera i bur.  Det er så ubeskrivelig slitsomt å gå med konstant dårlig samvittighet for dei begge to, ingen av dei har det så bra som dei fortjener!

No er det to gonger eg har klart å bestemme meg for at folk skal få hilse på, at eg føler det kan vera full klaff men jammen har det dukka opp uventa ting begge gonger som gjer at det ikkje er aktuelt likevel.  Nesten ikkje mulig at det skal klaffe så dårlig.
Sølve er/var veldig gira på å ha Lilly hos seg i leiligheten og ho har vore der litt siste vekene og nyyyter å vera der med han.  Men det ser ikkje ut som at det er noko god løysing på det gjevne likevel, det innser vi begge to.

Det er virkelig ikkje lett å gi fra seg denne herlig jenta men no MÅ det altså berre skje noko før eg blir heilt utlada her.   Så no ønsker eg virkelig at folk er flinke å dele info og aller helst leite opp folk som fortjener denne flotte jenta og kan gi ho ein god heim.  Og dei som får overta gojenta er virkelig heldige, det veit eg dei som kjenner ho kan skrive under på.  Ho har eit herlig sjarmerande vesen og er lett å ha med seg over alt.  Glad og leiken med god avknapp inne.

Lilly elsker å underholde med trix, glad i kos og oppmerksomhet.  Ho krever ikkje masse men liker å gå turer og trene litt trix og evt spor, ho vil passe som vanleg familiehund.

F%25C3%25B8rjulsmoro-12%2520093[1]

Søtere enn sukker  ❤

Trening%2520i%2520regn%2520300[1]Dansedokka mi  ❤

Trening%2520i%2520regn%2520059[1]

Jentene mine medan dei enda var gode venner!

Legger inn nokre filmer av jenta her:

Lilly elsker å tren for moro skuld.

Vi trener HTM

Freestylekonkurranse i Askim.

Det aller fyrste møte mellom Lilly og Juba.  Synd at ikkje idyllen skulle vare  😦

IMG_4445[1]

Elles elsker Lilly å bade da  🙂

Eg vil gjerne hjelpe både med pass og evt “opplæring”.
Om nokon har lyst å hilse på så ta kontakt.  Uansett er det lurt at ho er på prøve nokre uker for å sjå om det blir klaff.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s