Litt om alt..

For nokre uker sidan hadde Juba løpetid, ho var heftig og begeistra og til tider ganske utolmodig med desse pinglete mudigutta!

Måtte berre filme galskapen…  SNURR FILM:

Innpåsliten jente ja..

I helga er den årlige NKK helga i Telemarkshallen og eg vurderer å ta ein kjapp tur for å sosialisere Juba litt.  Vanlegvis har eg fått med meg alt av sånne arrangement men no har det vore så masse anna på tapeten at sånne utskeielser blir ikkje prioritert- ikkje har det vore så viktig for meg heller.  For nokre år sidan var det mange hunder som fikk kennelhoste etter den helga så for min del blir det uansett kun ein kort tur om eg kjem meg avgårde..

Elles kjøpte eg “Hund og Fritid” i går- der var ein artikkel om klikkertrening omtalt gjennom Canis, og miiiin Mia var finaste fotomodellen!  Fine gode jenta det!

kenneltreff-september+-12+319[1]

Lillivo`sMamma Mia “Mia” og Camilla.

I neste nummer av “Hund og Fritid” blir det ein artikkel om Kreativ lydighet- freestyyyyyle- løp å kjøp!

Eg hadde jo så mange fine FS bilder, tok enormt masse bilder med mitt nye kamera i sommar, men eg hadde fleire datakræsj og ingen backup på bildene  😦  TRAGISK!
Så når eg skulle finne bilder til denne artikkelen så var det ikkje så godt utvalg som eg hadde håpa  😦
Eg hadde under ei uke på meg til dette og denne uka har vore VELDIG travel så eg fekk ikkje tid til å ta nye bilder heller, men litt bilder blir det.
Ikkje er det så mange andre som har gode bilder heller, mange har visst gått ut fra at eg nok av det ja..

I dag fikser eg og Sølve siste del av flyttelasset, så fra no av bur han i Lunde.  Det har blitt så fint hos han, nesten så eg ikkje får lyst å reise heimatt til galskapen hos meg..
For her står det meste på hue, kan ikkje si at eg er ovanpå i heimen nei.  Føler til tider eg har to husholdninger å holde styr på, mange hunder som krever sitt og ingen er heilt fornøgde samme kva eg gjer- så når flyttesjauen er over og roen senker seg så må eg komme meg litt ovanpå med mitt eget.

Micael er på besøk så vi får gå nokre turer og lage masse god mat, sjå gode filmer og berre kose oss- får lade batteriene litt.  Godt å slippe meir tidspress på i stund.  Føler eg har kappa med klokka heile den siste månaden, og det er vel INGEN ting som har gått på skinner akkurat!   No framover kan eg ta ting etter kvart, blir heilt dårlig av at alt skal skje på så kort tid- blir stressa og heilt ubrukelig  😦

Trur jammen eg skal ta ein kort tur til Bø, hundane er lufta og guttane sover enda- da får Juba sosialisert seg litt også.

Ha ein fin søndag!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s