Svine-influensa

I går ringde legen min, prøvane viste at eg hadde hatt svineinfluensa ja.  Håper berre ikkje eg smitta nokon medan eg hadde det, for det var heilt ille- nermaste eg har vore “koma”  :-p
Eg var jo på veg til jobb men måtte berre snu- var uggen  heile natta før men ofte blir man jo bedre utover dagen da..  men det vart eg absolutt ikkje nei!  Og smitten er visst verst i det det bryter ut- så heldigvis snudde eg og reiste heim!  Føler meg ikkje heilt 100 % enda heller men snart er vel alt som normalt får eg tru!

No skal eg straks gå ein lang tur  med Juba, så får vi shoppe litt til Sølve, så trene litt freestyle og så vaske/flytte inn i leiligheten til Sølve.  Det blir ein god plan for dagen  tenkjer eg.
Sølve får no 2 min gåtur til skulen og butikkane er like nerme- så meir sentralt kan det ikkje bli.  Nesten så han kan bli vel borskjemt av det..

Atillus er meget sulten og insisterer på å få meir mat- viser meg lissom kor maten står.  Det betyr at alt er som normalt og han sluker maten så fort at eg får medisinen med innimellom!

Elles var det så koselig med uventa besøk fra vestlandet i går.  Eg har ikkje vore vestover etter at eg solgte huset, så no vart eg oppdatert på ein del nyhende og endringer i bygda.  Til våren må eg ta ein tur-sakner jo venner og kjente.
Men no når eg har budd her så “lenge” kjenner eg at mange ting blir litt “fremmed” også..  gamle kjente er jo som før- alltid like moro å treffe dei att.  Men f.eks  ting som folk er opptatt av og skriver om i lokalavisa engasjerer meg ikkje lenger, og det er mange folk eg over hode ikkje veit kven er..  Så no sa eg opp lokal avisa der “heime”, det vart lissom ikkje interessant å  lese lenger..

Da er eg straks klar for tur, shopping, trening og flytting.

God helg!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s