Godt og gæli!

I dag vakna eg opp til brøyta parkeringsplass- endelig!  Det er så kjipt, eg har solgt min gamle bil som står på parkeringa, og når denne ikkje vart henta før snøen kom så vil dei ikkje brøyte resten av tunet  😦  Og ikkje får dei fram bilen før det blir brøyta,grrr!  Men no er det brøyta så bilen må fjernast før det kjem ny snø!  Fikk nesten ein stor brøyta treningsbane jo  🙂

Elles har Sølve kjøpt seg leilighet i Lunde, han gleder seg virkelig!  Det blir ein heilt anna standard enn det han er vant til.  Varmekabler i golvet, fliser i gangen, stort bad (alt er jo relativt sjølvsagt) 2 soverom og ein liten terasse.  Lettvint, nytt og fint!
25 januar overtar han og eg gleder meg til å sjå korleis det blir!

Eit lite skår i gleden er det dog- desverre.   Veldig mange har gratulert og gleder seg stort på våre vegner- trur dei aller fleste unner oss dette!  Men jammen finnes det folk som man forventer hadde i gratulert som ikkje gjer det- folk som har sett korleis ting har vore..
Det som gjerne er hakket verre enn å “unngå” å kommentere noko så stort er når folk reagerer spontant med “korleis har han råd til det da???”  Blir lissom meir opptatt av det enn å glede seg på hans vegner  😦  Og for å sei det sånn så trur eg ikkje nokon ville bytta med han, dei pengane har han og eg synes folk kan unne han dei.
Ikkje heilt likt meg å skrive sånt- men pokker heller!  Synes det er ille å sjå kor mykje ego enkelte “oppegåande” mennesker kan vise, og kor vanskelig det kan vera å glede seg på andres vegner.  Det måtte berre UT!!!
Når det er sagt så skal vi ikkje la sånt ødelegge, håper berre at han vil trivast i ny heim!

Ang Lilly:  Det koster meg flesk å gi fra meg denne jenta så eg følte eg var komt veldig langt når eg hadde bestemt at nokon skulle få hilse på, men eg har ikkje høyrt noko meir fra dei.  Så alt er fortsatt uavklart ang ho.  Uansett vil eg at Renate skal ta ein ny sjekk på ho før ho flytter sidan ho fikk seg ein ny smell.  For å sei det sånn er det vel ingen som kan sjå at det feiler noko som helst når ho har vore plaga.  Trur det er tusenvis av hunder som har det verre enn ho uten at eiger ser det, har mange venner som ikkje har sett når Lilly har vondt før eg har påpeka det.  Men eg er opptatt av at ho skal haldast i god form og gjerne få ein årlig sjekk.  Desse plagene har komt når Juba  springer med full fart inn i sida hennar eller lignande episoder.  Så for all del- ho er frisk og rask om ho  slipper sånt.  Derfor har eg eit ønske om at ho kan vera enebarn i ny heim, eller vera sammen med andre som ikkje herjer så vilt.

Eg er nok veldig flink å påpeike “minusane” til Lilly…  Dei gode sidene er det mange av-dei er lett å leve med  🙂  Men dei som overtar Lilly må ta med alle rampestrekane og (kremt) mykje sjølvstendighet (som gjer seg utslag i at ho ikkje veit ka innkalling er…)

Men når det er sagt så finnes det ikkje ei meir kreativ, søt, utrukksfull og morsom aussiejente.  Godt språk over for andre hunder, ubestridt dronning i flokken (heilt til Juba stilte spm med det da..)  og elles lettvinn og klok.
Ho fortjener så mykje meir enn det ho får her sånn ståa har blitt.

Nemner på tampen her at eg henta posten no- og her var det både julekort, pakker og purringer- posten får virkelig stryk-karakter fra meg!  Har jo berre budd her i 5 år!  Kjipt!
Ja ja-no får eg ut å trimme Juba på sparken- fint vær og eg er nesten frisk.  Opp og hopp!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Godt og gæli!

  1. Julie says:

    Gratulerer Sølve! Det er ikke noe bedre enn å oppdage sin egen selvstendighet! Høres ut som ei flott leilighet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s