Lilly <3

15 januar fylte lille jenta heile 6 år!   Fortsatt like barnslig og valpete er ho enda- ho blir aldri voksen!
Sn%C3%B8mannbilder..+-12+007[1]Søtere enn sukker  ❤

Eg filma litt på dagen og klipte inn litt fra tidlegere, legger filmen som er på ca 1 min   HER

Lilly gir jo alt når ho trener men eg syntes eg såg at ho måtte ta “litt i” på nokre øvelser så eg avslutta økta.  Og riktig nok, når ho skulle ta sats opp i sofaen etterpå såg eg det i blikket og ho valgte å legge seg på golvet  😦
Så ho fekk nok ein smell etter gårdagen- eg kunne heller ikkje skjønne at det kunne gå heilt skadefritt om man er aldri så frisk i utgangspunktet  😦  Veldig trasig!
Så vi må nok ta ein tur til Renate igjen!  Planen er at kiropraktor Renate Nydal kjem hit i februar så gi beskjed om det er nokon som vil ha ein sjekk på hundane sine!
Anbefaler alle som trener aktivt å ta ein sjekk på hundane sine, og i alle fall om hundane viser tegn til smerte/ubehag.
Renate er utruleg dyktig og ikkje minst flink å handtere dyrene!  Ho kan også hjelpe hest.

Elles er Lilly ei heltinne om dagen!  Natt til i går bråvakna eg av at Lilly sette klørne i ryggen og klorte meg med stor kraft!  Eg snudde meg rundt og der satt Mikke ved sida av senga – han fikk ikkje fram ein lyd og holdt på å bli kvelt.  Eg tok vekk eit flak etter  melkekartong som tetta i halsen.   Lenge etter satt han med svelgerefleks og vart sjølvsagt stressa, eg håpte han fekk svelge ned for eg fekk ikkje tak i det som sto fast.  Det gjekk ikkje så til slutt var eg langt ned i halsen og henta opp enda eit stort flak som satt ganske så fast.  Forferdelig opplevelse!
Det som forundrer meg er at Mikke ikkje prøvde å stikke vekk eller vri seg unna, veldig klok gutt!
Er berre så utruleg glad for at lille snuppa var her og vekte meg!

Snømannbilder..+-12+001[1]Klart Lilly skal få ligge i prinsessestolen!

Elles har eg omsider komt meg på beina og vore ein tur til postkassa.  Der var det hundesport med repotasje fra NM i freestyle- moro å sjå alle desse glade og flinke utøverne  🙂  Kjekt at sporten har fått så masse oppmerksomhet siste tida- det inspirerer jo enda fleire til å begynne får vi tru!

Elles kan eg opplyse om at ei “miniørn” – hønsehauk? spiser frukost i tuntreet mitt i skrivande stund- ca 10 meter fra meg.  Stakkars ekkornet som måtte bli spist, naturen kjem nesten inn i stua her.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s