Det som ikke skulle skje….

Da har eg sidan forrige blogg vore stort sett sengeliggande – influensa og fullstendig utslått. Ergo vart det ingen freestylekonkurranse på oss i helga.
Trass influensa vart det fullt opp med kjekke ungdommer i huset her, dei ordner seg sjølv og var ikkje redd for litt baselusker.  Litt synd at eg ikkje fikk vist Birgitte ein freestylekonkurranse medan dei var her- men det skal vi nok ta igjen!

Kristine og Pepper fekk opprykk til kl 2 i løpet av helga, Marianne og Vikki vart Norges fyrste freestyle-champion!!!!  Det står det virkelig respekt av!

Elles skjedde det som IKKJE skulle skje i går!  Juba og Lilly kan glatt sitte i bur ved siden av kvarandre i f.eks bilen uten ein lyd, passere kvarandre i band osv uten problem men eg har elles holdt dei adskilt for eg stoler ikkje lenger på Juba.  Men så skjedde det som før eller sidan måtte skje, jentene møttes løse inne.  Juba går i mot Lilly med hale som står rett opp og busta reiser seg.  Dei hilser snute mot snute- Lilly skjønner tegninga og demper hodet og snur seg vekk.  Juba trøkker hue over nakken på Lilly som står heilt stille og sekundet etter så svartner det i  blikket til Juba. Ho smeller i med vanvittig kraft over nakke og hals.  Ho biter seg fast og eg bruker alle krefter for å benda opp den jæva kjeften.  Eg fikk ho løs og lempa ho på dør, og der og da hadde mest lyst å gi ho eit kakk i hue!  Stod ikkje så høgt i kurs da!!!

Eg blir fortvila og dritt lei!  Dei tendensane Juba viser er virkelig ikkje bra!!!  Dette er ikkje snakk om å “finne ut av” kven som bestemmer- ho hadde nok ikkje gitt seg med det første heller.  Sølve fekk også med seg dette og trekte tilbake alt han hadde sagt om å prøve å få dei til å fungere sammen.
Håper dette er noko som er relatert til flokken, men eg kjenner at det blir strammere tøyler generelt framover.

Til alt hell trur eg Lilly kom fra dette uten fysiske skader denne gongen.

Lilly-%2520%252B%2520naturbilder%2520078[1]

Her rister Lilly av seg galskapen- like glad som alltid og ingen synlige skader- phu!  Det er bra ho er såpass trygg ang andre hunder generelt så ho bærer det nok ikkje med seg vidare.  Men dette må ho virkelig slippe å oppleve meir i eigen heim- det blir så feil.

Eg blir berre heilt matt av sånne ting som dette- men heldigvis har eg hatt besøk fra Lise og ei veninne i dag så eg har hatt masse anna å tenke på  🙂
Lise hadde med seg fleire poser med masse god mat + diverse tabeletter som skulle gjera meg frisk  🙂  Snille systo mi!
No kan eg nesten snakke uten å få hosteanfall også- trur jammen eg snart er frisk!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s