Snart jul i heimen

I dag er det mange blå ute- futti så kaldt.  Om nokre timer går likevel eg og Liv Anne ein tur med hundane.  Det er heilt nydelig med frost i trærne og den idylliske julestemninga begynner å synke inn  🙂  Men eg tar ikkje kamera med- det blir for kaldt på “fotofingen”  :-p og sikkert for kamera.

Etter at vi har gått tur skal eg prøve å få litt meir jul i heimen- ikkje minst i uthuset.  I morgon blir det litt førjulsmoro her for to og firebeinte.  Etter litt aktivitet for to og firebeinte blir det julegrøt, pepperkaker og gløgg som belønning til to beinte  🙂
Si fra om fleire vil vera med på dette  🙂  Møt gjerne med nisselue så blir det julestemning her på Svenseid  🙂

Har bilder fra tidlegare som eg aldri har lagt ut trur eg..  legger nokre inn her  da:

IMG_8662[1]Bilde fra 2010

He he, dette bilde er av Siri og Atillus…  vi skulle byttelåne hunder og alle gnidde seg godt i hendene når Siri fekk “utlevert” gale-tillussen… vi håpa på masse god underholdning men det heile gjekk faktisk fint for seg, hmmm.  Flink hundetrener hu derre Siri!

Akk ja- da har eg leita etter bildene eg ville vise- MEN eg frykter det var av dei eg ikkje har lasta opp som da ligger på den andre maskina som vart ødelagt  😦  Har mista veldig masse bilder og morsomme filmer pga datakrøll  😦

Da bruker eg ikkje meir tid på dette- no er det julevask, pynting, tur, shopping osv som står for tur!

Forresten- eg  MÅ fortelle:  kan nesten ikkje tru det men eg det ser ut til at handa mi kan bli bra/bedre  🙂  Hadde nesten gitt opp håpet om at eg skulle få mindre vondt i handa etter at eg vart bitt så stygt.  Det har vore vondt berre å la vann renne over handa, har hatt dårlig grep og veldig vondt i heile armen når eg f. eks har kasta ball.  Eg var til fys terapaut for heilt andre ting og da nemnte eg handa, og av alle ting har eg fått laserbehandling nokre gonger og eg er mykje bedre!  YES!  Langt fra bra men det er stor forskjell.  Det var ein stor hard kul som har blitt mindre- mest sannsynleg arrvev.  Håper derfor at nerveskaden gjerne ikkje er så stor.  Er jo håpløst når det gjelder høgre handa som eg bruker heile tida.  Så bedre julegave kunne eg ikkje fått!

Så no skal eg vaske hus uten å grue meg for å vri opp kluten!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s