NT og FS!

Fredda og norske talenter på TV- og i dag vart eg heilt satt ut når eg såg freestyle programmet med Jessica og Sussi- det var RÅTT!  Kjekt å sjå dei i ny stil og at dei gjennomførte programmet så bra- dette må jo sjarmere folket  🙂

Her er dei på konkurranse i Sandefjord- men dagens program var det beste eg har sett til no!  Så stem i vei folkens! (men da var det time out og dei gjekk ikkje vidare, men akk for ein innsats!)

Elles er det Dogs4All i helga- the big happening i hundeverden.  Målet mitt dette året var å vera med på NM med Juba i HTM.  Vi var virkelig på høgget og jenta jobba så bra, heilt til i våres når ho begynte å plages med kløe og det vart påvist allergi- ubeskrivelig tøft slag i trynet!  Alle planer om avl måtte skrinlegges og motivasjonen til å trene forsvann når jenta plagdes sånn, eg frykta ei stund at ho heller ikkje kunne leve med dette..   Juba vart bedre  men eg har heile tida hatt i bakhue at perioden når det nermer seg november og ho kan bli innbildt svanger vil vera litt avgjerande for korleis ho vil klare seg vidare.  Derfor syntes eg det vart vel tøft å trene mot NM og heile tida ha det i bakhode- og etter at Yoric kom tilbake har det over hode ikkje vore tema.
Juba som er fysisk sterk, har spenst og kontroll heilt ut til klørne begynte også å springe som ein elefant i skogen 😦  Det var noko som ikkje stemte og kiropraktor Renate Nydal fiksa opp i ryggen- høyrde det “small på plass”…. Synes ho har fått tilbake den gode kroppskontrollen og siste uka har vi fått bort ein oveflødig kilo også, så no er jenta straks tilbake i topp form 🙂
Veldig kjedelg at så masse skulle gå galt dette året også.  Det er masse som skal klaffe har eg fått erfare   😦

No passerte Juba 2 år for nokre dager sidan og ho er generelt MEGET sprek, glad og gal hund!  Håper det fortsetter sånn og at vi kommer inn i treningsmodus igjen.

Vakre jenta mi!

I dag trente eg i Ulefoss sentrum der det var julegateopning.  Det var hester, fakler som vart kasta kun 1-2 meter fra Juba og generelt masse styr.  Men Juba er knall god sånn sett, ho bryr seg over hode ikkje.

Har elles fått referater fra Sverige og leser bloggen til Henric og Yoric- blir så glad for gode tilbakemeldinger- gutten min har det så bra!
I går la Henric ut ein film av gutten der han sprang vilt sammen med sine nye firebeinte venner- og han utstråler glede laaang veg!  Rekner med at Henric legger inn den herlige filmsnutten når han oppdaterer bloggen igjen!

Nesten godt gjort å få gutten til å henge på film og bilde  :-p

Det føles bra å bruke meir tid på Juba og mudigutta, har plutselig fått eit hav av tid.  Men eg er rett og slett lat om dagen- etter jobb blir det fort tur og sofakos…  trenger jo ikkje opp av sofaen igjen når alle pelsane ligger oppå meg lissom..  Fantastisk å gire ned- trur knapt eg hadde klart mange fleire dager i det tempo som var nei- skjønner virkelig ikkje korleis eg har klart det når eg tenkjer meg om..

Men Sølve streiker ang Lilly da, han meiner vi bør gi det ein ny sjanse.  Sakner lille jenta mi eg også, men eg orker ikkje tanken på masse organisering og hunder som ikkje vil trivast sammen.  Men eg er generelt treg- hadde håpa å “rydde opp” ganske kjapt men det er ikkje så lett heller.  Trenger meir betenkningstid, surprise…  Håpløs!

Sølve med gojenta!

Akk ja, God helg folkens!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to NT og FS!

  1. Merete says:

    Tenker masse på deg, Eva! Syns du er flink og ærlig og modig! Stå for valgene du har kommet fram til og kommer fram til etterhvert, valgene du tar er helt sikkert rett for deg og hundene dine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s