Ståa..

Etter forrige blogg har det vore mykje tankevirksomhet her-
fytti så slitsomt det er!  Må takke for mange fine meldinger – spesielt “hundemennesker”  skjønner godt kor kjedelig det er når det blir sånn.

På onsdag reiste eg og Kristine til Merete Huser for å få hjelp ang freestyle og dette er noko vi har sett fram til lenge!  Derfor bestemte eg meg for at dette skulle bli ein super dag og skulle kun tenke positivt, ikkje bekymre meg for ein ting.  Jada, men det holdt ikkje heilt det nei- så i bilen bortover (litt over 3  timers tur kvar veg) så gjekk skravla i eitt!  ARGH!

Det gjekk vel med ein kjøkkenrull til snørr og tårer+  det kom mange ufine ord undervegs, men turen heim att vart lettere ja  🙂

Det er jo alltid så nyttig å få tilbakemeldinger fra Merete, og sjølv om eg ikkje klarte å vera topp fokusert så tar eg alt med meg i vidare trening.  Og ang Juba har eg landa på at eg skrur ned ambisjonane og starter litt på nytt.

Eg skal også ta kontakt med Dr. Baddaky igjen og håpe ho kan hjelpe Juba vidare.  Om ikkje det vil fungere så får ho gå på kortison, det er ikkje ønskelig men vi får berre ta det som det kommer.  Så vi bretter opp armane atter ein gong – om vi ikkje kommer så langt som fyrst tenkt så henger vi med som best vi kan!

God kontakt er fyrste bud- så vi trente på “Pippi”-vis  🙂  (bilde tatt av Merete Huser)

Er så glad for at Merete tok seg tid til å ta i mot oss denne dagen  Dette var nettopp det eg trengte akkurat no- veldig bra tima!  Kristine fungerte som psykolog på turen og eg var gørr sliten når eg kom heim att.  Overtrøtt og mykje lettere så vart det litt latter til slutt så no har eg landa  🙂

Mange spør om Yoric- eg har ikkje svart på meldinger om han desse dagane- men eg trur eg omsider har bestemt meg for korleis det blir om alt klaffer.

No er det lyst ute så da rekker vi ein tur til i skogen før eg reiser på jobb.

Om nokon ønsker å få behandling av vetrinær og kiropraktor Renate Nydal på søndag så ta kontakt.  Les evt meir i tidlegare blogg.

Ha ein fin dag!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ståa..

  1. Kristine og Pepper says:

    Hadde en super dag Eva =0) Og jeg tåler at noen bruker opp kjøkkenrullen ;0) Du trengte den jo ikke på vei hjem en gang! Hehe…

  2. Ann Sissel says:

    Stå på, i motbakke går det bare oppover. Kommer på toppen til slutt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s