Kjiiipt :-(

I dag kjenner eg meg PEST og dritt lei!

Kom heim fra jobb kl 17.00 og skulle eigentleg rett på trening + kjøre ein tur til Skien.  Men eg vart møtt av ein grusom stank og Lilly var ikkje frisk nei!  Ho fekk lufte seg litt og så var det rett i dusjen igjen- stakkars liten!  Så ufattelig kjedelig at ho som knapt har vore sjuk ein dag blir sjuk fleire dager rett før nordisk mesterskap.  Blir så fortvila, det går berre ikkje an!

Ho har fått matlysten igjen men det hjelper ikkje når ho ikkje holder på den.  Elles virker ho i ok form men eg vil ta ein tur til vetrinær i morgon for å sjekke ho.  Håper berre at ho blir fort frisk!

Elles har eg prøvd å trene ein del uten Lilly denne uka og Kristine har vore innom for å gi meg tilbakemelding på korleis det ser ut.  Og i følge Kristine såg det meget bra ut  (alt er jo relativt så klart).  Men eg henta fram det eg kunne av “aggressjon”, korleis eg fekk det til blir mellom meg og Kristine, he he.

Så eg trur me kjem i mål berre eg klarer å holde stilen.  Det blir som allerede bestemt litt enklere program enn det eg hadde tenkt i utgangspunktet.   No er programmet nesten heilt klart- plutselig datt mange brikker på plass.
Eg hadde ønska litt intensiv trening og tilbakemeldinger fra Merete i morgon, var så heldig å få ta ut ein feriedag på tross av at det var ein travel dag på jobb.  Men det blir tur til vetrinær i staden for trening og eg krysser alt eg har for at det er noko forbigåande.

 

Gojenta mi  ❤

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kjiiipt :-(

  1. sigerdriva says:

    Å så synd Eva, jeg håper virkelig frøkna kommer til hektene igjen, kjapt ! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s