Landslags-samling i Askim

I går var eg på samling med landslaget og det var som vanleg kjekt å sjå gjengen att.
Eg synes det er stort å vera med på dette og har vore meget motivert for utfordringa.
Men det er vel ikkje meininga at alt skal gå på skinner her i gården..  😦  Både eg og Lilly har komt litt ut av treningsmodus sidan me har vore sjuke kvar våre dager.  Så på treninga i går følte eg alt vart feil og det mangler uten tvil trøkk i programmet vårt.  Dette fekk me også tilbakemeldinger på og Merete ville eg skulle prøve å hente fram litt “aggressjon”…  Og det var ikkje berre lett nei!   Men eg vart pressa over nokre barrierer og fekk  fram litt meir temperament så me kom nokre steg vidare.

Merete gjer ein grundig jobb- filmer og gir tilbakemeldinger.

Har også  streva litt med kor tid eg bør starte programmet i forhold til musikken og ikkje minst korleis eg skal starte.   Slutten har eg heller ikkje klar- så no kjenner eg at eg blir litt stressa!

Alle dei andre hadde hatt så bra progressjon så da er det kjedelig å føle at me har stått på stedet hvil sidan sist.   Så pr dags dato har eg ikkje den gofølelsen eg har hatt, men eg får håpe at gnisten og pågangsmotet kjem tilbake over natta.

Eg liker jo aller helst å fortelle godt nytt og ikkje skrive om kjedelige  “deppe” ting men siste tida har eg ikkje klart å halde fokus på det eg skal-kjedelig.  Eg pleier vera ganske flink og uthaldande når det er noko som er viktig for meg, men me kom nok litt ut av det når me var sjuke nokre dager.   Det er rett og slett tungt å komme i gang igjen.

Merete er dyktig lagleder og hjelpte oss eit steg vidare, så eg håper me klarer å jobbe oss oppatt i tide!  Me fekk jaffal på plass ein del ang intensitet og variasjon i programmet så det skal eg prøve å fokusere på framover!
Og så legger eg vekk alt som er av halvferdige øvelser, me får ikkje befesta nye ting godt nok på så kort tid.   Me gjer det beste ut av det me kan rett og slett, sånn må det berre bli.

Og så er planen å bli knall god på å improvisere om me kjem ut av programmet, og det trur eg for både og og Lilly kan gjera..

Tenk så masse jobb for å gå 2-3 minutter på dansegolvet, sprøtt!

Her er ein ekvipage som har flyt i programmet sitt, Jessica og Sally.

No har jaffa Kristine lova å hjelpe meg å trene i morgo.  Tusen takk for det- trenger rett og slett meir tilbakemeldinger på det me driver på med!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Landslags-samling i Askim

 1. Tonje says:

  Noen ganger er det tyngre enn andre. Ville vært rart hvis ikke dere også hadde det slik. Er helt sikker på at dere både finner flyten og trøbbel igjen. Dere er flinke!

  • Ja det er sant det Tonje! Men eg pleier å stå på trass litt motgang- pleier likksom ikkje deppe over det- heller gi litt ekstra.. veit berre ikkje kor eg skal hente trøkket (trøbbelet) fra.
   Elles takk for tilliten 🙂

 2. Tonje says:

  Skulle være trøkk ikke trøbbel 🙂

 3. Anne Vatten says:

  Eva da!! Den som inte våger, vinner inte. Den som er utholdende vil seire til slutt! Gjør det du klarer og kos deg med deg. Dette skal jo være gøy også da :))) og du og Lilly er gode som få!

  • Takk for det Anne! Satser på at Lilly kjem til å sjarmere publikum og at me får ein god opplevelse i ringen, må holde fast på at dette skal vera moro ja 🙂
   Vi kan ikkje gi opp, vi holder ut men me kjem ikkje så langt med programmet som eg hadde håpa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s