Freestyle i fokus

I går var eg i Trøgstad for å få litt hjelp til freestyle programmet til Dogs4All av Merete Andersen Hauser.  Det er fleire timer kjøring men vel verd turen.   Fekk mange konkrete tips og øvinger ang programmet, noko som gjer at eg kjem i gang og får utnytte tida til å trene konstruktivt framover   🙂

Merete har mykje kunnskap og er  Freestyle-dronninga i Norge så det er moro å bli drilla av ho!  Følte at ho pressa såpass at me kom nokre hakk vidare samtidig som det ikkje blir meir enn at eg og Lilly fikser det  🙂 Eg fekk veldig tydelige tilbakemeldinger på kva som bør trenast på så i dag har eg gjort heimeleksa mi med bra resultat.  YES!

Virkelig moro å trene sammen med lille Lilly  🙂

I dag klikka eg inn baklengs kryp  med Juba, ho er kreativ og våken så eg trur ho skal i freestyleringen om eit års tid ho også.  Masse potensiale i den jenta også!

Mudigutta har også fått tilbud om trening med vekslande hell.  Mikke er heilt fjern og er kun opptatt Lilly sidan ho har løpetid, og i desse dager trur eg ho nermer seg stådager.  Så nett no står han ikkje så høgt i pris nei!

På søndag fekk eg endelig sjå Fanta (Lillivo`s Head Over Heels- La Boheme) og Pia att.  Me hadde tenkt å trene litt rundering med det regna i strie strømmer så det vart ikkje noko trening, berre skravling og hundane fekk leike.  Uansett veldig kjekt å sjå dei att.  Fanta er ei søt og sjarmerande jente, rett og slett godjente!

Søte lille Fanta-jenta!

Glad i drakamp med Pia!

Lekkerbisken  🙂

Ivo har blitt ganske frekk, freidig og sulten siste tida.  Han har fått ei hormonsprøyte og etter det vart han veeeldig sulten, så på lørdag var han opp på bordet og forsynte seg med ei stor sjokoladeplate.  Det resulterte i vetrinærbesøk på lørdagkvelden så no begynner gutten å bli “kostbar”.  Men den gutten er nok verd kvar krone, trur han har sjarmert seg inn i mange hjerter i Skien.

Han var også med for å helse på Fanta og ho hadde løpetid- og for å sei det sånn så var han like opptatt av gode dufter som alltid.  Så Marie må nok rekne med dei samme utfordringane som alltid..  Håpet som brast… ja ja-han er jo så snill atte!

Da er det straks kvelden her i huset!  Blir trøtt av å ha det så travelt gitt.  Har utsatt valpe og grunnkurs også men skal prøve å finne tida til det.  Det er ledige plasser om nokon vil vera med

Elles

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s